Logo telstar-online.nl
De hele familie op de foto.
De hele familie op de foto.

Tennistoernooi eerbetoon aan Jos Wijtvliet

  •   keer gelezen   Sport

Delfgauw - Onlangs is op de mooie accommodatie van het tennispark De Delftse Hout het tiende jaarlijkse familie tennistoernooi gehouden met als inzet de Jos Wijtvliet trofee, vernoemd naar het in 2009 overleden familielid.

Dit toernooi mag zeker na zoveel jaar uniek worden genoemd met een totaal aan deelnemers van 52 in de leeftijd van 4 tot 85 jaar. Het toernooi wordt elk jaar met steeds meer enthousiasme beleefd. Voor de jongeren en beginners is er een clinic, waar gebruik gemaakt kan worden van een ballenkanon o.l.v. twee ervaren tennisspelers. De familie Wijtvliet kwam in 1929 met vijf kinderen van Teteringen/Breda naar Nootdorp. Daarna kwamen er nog zeven kinderen bij en 36 kleinkinderen.

De organisatie van dit familie tennistoernooi is in handen van Leo van Schie. Leo is getrouwd met Paula Wijtvliet en geen onbekende op dit tennispark. Hij heeft vele jaren een bijdrage geleverd in diverse bestuurlijke functies. De foto laat duidelijk zien dat er veel plezier wordt beleefd aan dit jaarlijks terugkerend evenement.

Meer berichten