Max Langelaan in de aanval voor Heren A1. (foto Karin Smit)

Dennis Teeuw nieuwe hoofdtrainer bij handbalheren

Sport 903 keer gelezen

Pijnacker - Met onmiddellijke ingang is Dennis Teeuw de nieuwe hoofdtrainer van de handbalheren van Oliveo uitkomend in de Tweede Divisie. Dennis neemt de plaats in van Edwin Hofland die begin dit seizoen om gezondheidsredenen een stap terug moest doen. Hofland bouwde de afgelopen drie jaar succesvol aan een stabiel team.

De van het Schiedamse Ventura afkomstige Teeuw zal in samenwerking met Emiel van de Coevering de trainingen verzorgen en de coaching voor zijn rekening nemen. Hij beschouwt de klus bij Oliveo als een mooie uitdaging.

Zaterdagavond 7 oktober speelde Heren 1 tegen GHV dat ondanks een goede start van Oliveo op voorsprong kwam. Topscorer Mike van Bemmelen bracht de stand bij rust op 16-16. In de tweede helft had keeper Koen Franke veel reddingen. Oliveo kwam echter te weinig tot scoren, ondanks de negen treffers van Dennis van Bemmelen, zodat de punten met het verlies van 31-27 in Brabant bleven. Emiel van de Coevering scoorde ondanks een stevige mandekking vijfmaal.

Dames 1 had in United Breda een stevige tegenstander en moest met het verlies van  21-29 de punten eveneens achterlaten in Brabant.

Derde overwinning HA1 in Jeugddivisie
Na twee overwinningen begon HA1 met een goed gevulde bank zondag vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd tegen het jonge Vlug en Lenig uit het Gelderse Vaassen. Luuk de Visser en Luuk Haye troffen het eerste doel en daarna volgden vele geslaagde aanvallen van Oliveo. Keeper Leroy Smit wist menig aanval te keren en met de winst van 26-13 is de derde overwinning op rij in de Jeugddivisie een feit. Zaterdagavond 14 oktober spelen de selecties thuis in Het Nest. Meer via www.oliveohandbal.nl.