Logo telstar-online.nl
Hoofdtrainer Dick Boereboom en sponsor Jan-Willem Dijksman van het gelijknamige makelaarskantoor in Nootdorp. Foto: Sander de Hollander
Hoofdtrainer Dick Boereboom en sponsor Jan-Willem Dijksman van het gelijknamige makelaarskantoor in Nootdorp. Foto: Sander de Hollander

Presentatiegids SV Nootdorp weer een juweel

  •   keer gelezen   Sport

Nootdorp - Woensdagavond was de jaarlijkse barbecue van de VVSV (de businessclub van SV Nootdorp) en de uitreiking van het eerste exemplaar van de presentatiegids 2017-2018.

Na de openingswoorden van VVSV voorzitter Sjaak Koolen waarin hij de nieuwe VVSV leden en sympathisanten verwelkomden en kort even terugblikte op de prestaties van afgelopen jaar van het eerste en tweede team van SV Nootdorp. Het tweede team promoveerde naar de Reserve Eerste Klasse en het eerste team promoveerde in de nacompetitie naar de Hoofdklasse waar het ondertussen 3 punten heeft verzameld uit 3 wedstrijden. Na het korte woordje was het barbecuebuffet geopend.

Omdat de Oktoberfesten in Duitsland van start zijn gegaan, was het thema bij de barbecue "Bier, Würst und Sauerkraut". De barbecue werd voortreffelijk verzorgd door specialist de Visser. Onder het genot van een echt "Duits" biertje werd er tussen de VVSV-leden onderling leuke netwerk contacten gelegd. Het hapje was in goede handen bij de bakkers van de Worsten und Sauerkraut.

Nadat de grootste honger gestild was nam SV Nootdorp bestuurslid Business Frans ter Linden de microfoon en overhandigde vol trots het eerste exemplaar van de 20e jaargang van de presentatiegids aan voorzitter Ruud Quik. Quik was zeer vereerd met het eerste exemplaar van de presentatiegids en bedankte alle vrijwilligers die zich hadden ingespannen om deze gids weer tot stand te laten komen. Binnenkort valt de presentatiegids 2017-2018 in geheel Nootdorp op de deurmat. Als toetje van de barbecue was er Apfelstrudel mit Vanillesoße und Eis. Tussen de bedrijven door werd er natuurlijk "genetwerkt" door de VVSV-leden. Tijdens de BBQ op het terras werd op veld 1 een beker wedstrijd gespeeld tussen SV Nootdorp JO15-1 tegen Blauw Zwart JO15-1. Helaas wonnen de bezoekers met 1-4.

Meer berichten