Logo telstar-online.nl
Heren B1 ontvangt de Ruud Adema Bokaal. Foto Mieke van Veen
Heren B1 ontvangt de Ruud Adema Bokaal. Foto Mieke van Veen

HB1 van Oliveo Handbal wint bekerfinale

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Oliveo Handbal organiseerde zondag 11 juni op het mooie complex de Zuid-Hollandse bekerfinales voor jeugdteams. Een grote groep vrijwilligers zorgde ervoor dat alles de hele dag tot in de puntjes verzorgd was. Zowel HB1 als HA1 stonden 's middags in de finale. HB1 won overtuigend met 13-30 van het Haagse Hellas en ontving de gouden medailles en de felbegeerde Ruud Adema Bokaal, vernoemd naar de bekende bondsscheidsrechter.

Heren A1 moest het net als vorig jaar opnemen tegen het Rotterdamse HAR&O en met het verlies van 21-34 wederom genoegen nemen met zilver. Zaterdag 10 juni vierde de handbalvereniging het Eindeseizoensfeest met een barbecue voor de leden. Waarnemend voorzitter Piet van Adrichem reikte de naar hem vernoemde vrijwilligersprijs uit aan Emiel van de Coevering die op tal van gebieden actief is. Hij is al jaren hoofdleider van het handbalkamp, assistent-coach en trainer van DS1 en hij heeft het gebruik van de fitnessruimte een goede stimulans gegeven. De overige genomineerden waren jeugdcoördinator Bert IJszenga en scheidsrechter en mentor van de damesjeugd Richard Spies. Jong Aanstormend Talent Leroy Smit was verhinderd zijn prijs in ontvangst te nemen, omdat hij op trainingsstage was voor het EK-Beach in Kroatië.

Prokkeltoernooi
Woensdag 14 juni speelt het G-team het jaarlijkse Prokkeltoernooi. Winnen deze handbaltoppers weer de eerste prijs? Kom hen aanmoedigen in sporthal Het Nest van 18.30-20.00 uur.

Meer berichten