Logo telstar-online.nl

Handbalselecties blijven in tweede divisie

  •   keer gelezen   Sport

Dames 1 van Oliveo Handbal beleefde een spannend laatste speelweekend in het zaalseizoen; het stond net buiten de gevarenzone. Zondag 2 april verloor DS1 de laatste wedstrijd in Amsterdam van de nummer 3, VOC 2. Belangrijker voor Oliveo was dat beide mededegradatiekandidaten ook hun laatste wedstrijden verloren hadden en degraderen.

Oliveo eindigde dus op de tiende plaats en handhaafde zich daarmee als debutant in de tweede divisie. Ondanks het soms tegenvallende spel liet het team van coach André de Waal regelmatig zien dat het thuishoort op dit niveau.

Handbalheren in de middenmoot
Heren 1 speelde tegen White Demons dat alles op alles zette om niet te degraderen. Het team van Edwin Hofland had de zinnen gezet op een plaatsje hoger in de competitie. De wedstrijd ging eerst gelijk op. Cas van der Harst stond prima te keepen. De tweede helft was Oliveo niet scherp genoeg; White Demons kwam sterk terug en won met 32-24. Het team van coach Edwin Hofland is uiteindelijk op een mooie middenpositie in de tweede divisie beland.

Handbalclinics
Op de zaterdagen 15 en 22 april en 13 en 20 mei zijn basisschoolkinderen weer van harte welkom bij Oliveo Handbal om kennis te maken met de leuke handbalsport. De clinics worden gegeven van 10.00 -11.00 uur. Meer via www.oliveohandbal.nl.

Meer berichten