Foto's: Sander de Hollander
Foto's: Sander de Hollander

Geen punten in voetballend Nootdorp

Sport 227 keer gelezen

SV Nootdorp ging afgelopen zaterdag tegen XerxesDZB met 0-3 ten onder en RKDEO moest tegen Concordia met 2-3 het onderspit delven.

Het tweede elftal van SV Nootdorp speelde eerder op de dag en kon kampioen worden, een van de doelstellingen van de club, en alle spelers die speelminuten hebben gehad in het 2e team wilde daarbij zijn en natuurlijk, bij winst, het kampioensfeest vieren. Het tweede won met 2-0 en dus was het groot feest op sportpark 's-Gravenhout. Hierdoor was de bank gevuld vanuit het veteranen team –oud 1e elftal spelers-, waaronder Richard Lodder (40jr), Jeroen vd Kooij (36jr), Sander Jansen (40 jaar) en Remco van Winden ( 38 jaar). Tevens op de bank om disciplinaire reden Marcley Manuela. Het kon SV Nootdorp niet motiveren om de punten in eigen huis te houden en verloor kansloos met 0-3.

Zondag kreeg RKDEO bezoek van Concordia en de eerste helft kon ook schriftelijk afgedaan worden, geen doelpunten en amper scoringsmogelijkheden voor beide teams. De tweede helft kwam RKDEO op achterstand en kwam dat niet meer te boven. Eindstand 2-3 met doelpunten voor RKDEO van Ryan Lugtigheid en Jari Seffelaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant