Afbeelding

DSVP wint uit tegen de koploper en bezorgt VVOR de éérste nederlaag

Sport 452 keer gelezen

Pijnacker - Vanaf het begin kwam DSVP goed uit de starblokken en zette gelijk druk. Mede door het posteren van Lars Nomden als één van de twee spitsen kwam trainer John de Letter met een verrassende zet. Lars staat normaal linksback.

Een voorzet van Gerben van Rossem op Rowdi Nobbe die weer door tikte naar Martijn van Wijk, die de keeper van VVOR het nakijken gaf. 0-1
Even hierna, door een goede voorzet van Chris van Egmond die door de verdediging ternauwernood tot corner werd verwerkt, werd door Remco Pruysers bij de tweede paal knap ingeschoten. 0-2. De DSVP aanhang wreef zich even in de ogen. Voor staan tegen de ongeslagen koploper? Rust 0-2.

De tweede helft was VVOR meer aan de bal omdat DSVP de tegenstander liet komen om ze voor "de zestien" op te vangen. Een vloeiende aanval van VVOR in de 60e minuut leverde VVOR het éérste doelpunt op. 1-2

Een misverstand in de DSVP verdediging gebruikte de VVOR spits om de 2-2 aan te tekenen. Met nog een paar minuten te spelen ontstond, door de DSVP corner die door Hozan Hussaini slim werd genomen, een scrimmage voor het VVOR doel en de bal belande voor de voeten van Matthijs van Horssen.  Zijn schot belandde naast de mistastende doelman van VVOR in het doel. 2-3. Waarna de wedstrijd veilig werd uitgespeeld. Conclusie: Voetbal blijft voetbal en is niet te voorspellen.