SV Nootdorp en RKDEO de winterstop in

Sport 284 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen zaterdag was het een druilerige middag dat SV Nootdorp op bezoek was bij regio-genoot Vitesse Delft. Lang leek de wedstrijd uit te draaien op een 1-1 gelijkspel.

Maar de sensatie zat in de staart. Eerst maakte Vitesse Delft in de blessuretijd nog de 2-1 maar direct vanaf de aftrap ging SV Nootdorp nog een keer in de aanval en scoorde toch weer de gelijkmaker, eindstand 2-2. Door deze puntendeling en de winst van achtervolger FC 's-Gravenzande is SV Nootdorp wel de koppositie kwijt geraakt. Voorlopig is het nu winterstop, SV Nootdorp hervat de competitie weer op zaterdag 28 januari 2017 met een thuiswedstrijd tegen Sportlust'46.

RKDEO ging op bezoek in Gouda bij sv DONK en wilde de ongeslagen reeks van de laatste 5 wedstrijden voorzetten en met een goed gevoel de winterstop ingaan. Vorige week tegen koploper Den Hoorn kwam RKDEO goed terug van een vroege 0-2 achterstand en haalde nog een puntje uit de strijd. Afgelopen zondag liep RKDEO 90 minuten achter de feiten en achter de tegenstander aan.

In de eerste helft kwam RKDEO nog wel twee keer terug van achterstand met doelpunten van Luuk Goedbloed en Ryan Lugtigheid, maar in de tweede helft kon rode lantaarndrager DONK uitlopen naar een 4-2 overwinning en pakte de eerste drie-punter van het seizoen. Ook voor RKDEO is nu de winterstop begonnen en hervat de competitie weer op zondag 29 januari 2017 thuis tegen Teylingen.