Vreugde bij Avanti na doelpunt Nikki Klijn.

Doelpuntrijke overwinning Avanti

Sport 265 keer gelezen

Pijnacker - In een fantastische wedstrijd heeft korfbalvereniging Avanti met oogstrelend korfbal de eerste thuisoverwinning van dit seizoen geboekt. Hard voor elkaar werkend en met schitterende combinaties besliste Avanti de wedstrijd in de tweede helft.

Na een 17-16 voorsprong bij de rust bracht Avanti de marge vrij snel op vier doelpunten verschil (21-17) en wist deze vast te houden tot aan de 27-23. In de slotfase was het helemaal feest, gesteund door het BWD legioen kwam er een geweldige 34-26 eindstand op het scorebord.

Doelpunten: Jordi van Zuidam (9), Rick van den Blink (7), Stefan Hogervorst (6), Manon Ballings (3), Nikki van Trigt (3), Sijmen van den Bergh (2), Thomas Reijgersberg (2), Sophie Donkervoort en Nikki Klijn.