Afbeelding

DSVP toont lef maar komt bedrogen uit

Sport 161 keer gelezen

Pijnacker - In het begin van de wedstrijd waren de kansen voor DSVP, kansen van Martijn van Wijk, Rowdi Nobbe en Ado Murselovic leverde (nog) geen resultaat.

Waarom kwam Berkel niet goed in de wedstrijd? Bij navraag bleek dat Berkel werd verrast door de opstelling. Twintig minuten zocht Berkel naar een oplossing en toen ze die hadden gevonden leverde dat meteen de eerste kans op, keeper Tom Bénard redde bekwaam. In de 26e minuut kwam Berkel, door het onderuit halen van de doorgebroken Arjan Hogendijk, met 10 man te staan. De vrije trap die hierop volgde leverde helaas niets op.

Rust 0-0
Ook de 2e helft startte DSVP wederom scherp. Een kans van Martijn van Wijk, die de bal net miste om in te koppen, was wel een waarschuwing. In de zesde minuut belandde de bal voor de voeten Van Ado Murselovic en uit de draai maakte hij de 1-0. Op dat moment dik verdiend. Dit schudde Berkel voldoende wakker en de als voorzet bedoelde bal belandde achter keeper Tom Bénard bij de tweede paal in het net, 1-1, en toch het spel was in het voordeel van de 11 van DSVP.

Dan in de vijfentwintigste minuut alom verbazing, scheidsrechter Moussaoui trekt... rood! Natrapen van Ado volgens de scheids. De scheids drukte een te grote stempel op deze derby, 2 gele en één rode voor DSVP en maar liefst 6 gele en één rode voor Berkel.

Dan in de veertigste minuut de anticlimax. Een misverstand tussen keeper Tom Bénard en laatste man Matthijs van Horssen, waarbij de laatste terug wil spelen, maar de bal voor zijn eigen doel langs speelt. Daar stond de Berkel aanvaller gewoon te wachten op het intikkertje. Dit was het laatste wapenfeit van een goede DSVP wedstrijd die geen winnaar verdiende.

Ingezonden brief

Afgelopen zaterdag,DSVP-Berkel, ik denk laat ik eens gaan kijken. Na een klein half uur wordt een speler van Berkel uit het veld gestuurd. Terecht, maar voor de verwijdering ging het publiek massaal om rood roepen en na de verwijdering werd er massaal gejuicht, alsof het winnende doelpunt werd gescoord. Zeer onvolwassen gedrag en onsportief. DSVP-bestuur, spreek je achterban toe!