Logo telstar-online.nl
Foto's: Sander de Hollander
Foto's: Sander de Hollander

Twee keer gelijkspel in Nootdorp

  •   keer gelezen   Sport

Nootdorp - SV Nootdorp en RKDEO speelden dit weekend thuis. SV Nootdorp was zaterdag gastheer van Westlandia. Beide teams waren niet in staat om het net van de tegenstander te vinden en bleef de bekende brilstand na 90 minuten spelen op het scorebord staan.

Door het gelijke spel van SV Nootdorp en winst van de volgers blijft SV Nootdorp nog wel koploper in de 1e klasse maar ziet de concurrenten tot 1 resp 2 punten naderen. Aanstaande zaterdag een regio derby, SV Nootdorp gaat op bezoek bij Vitesse Delft.

Moeilijke middag
Zondag was het nog wat frisser dan de zaterdag ervoor. De stukken kunstgras bij RKDEO die in de schaduw lagen waren nog bedekt met rijp maar er kon wel gespeeld worden. RKDEO was gastheer voor regiogenoot en koploper in de 2e klasse Den Hoorn. RKDEO stond binnen het kwartier spelen op een 0-2 achterstand en leek het op een moeilijke middag uit te gaan lopen. Vlak voor rust maakte Ryan Lugtigheid de aansluitingstreffer. In de tweede helft een ander gezicht van de wedstrijd en was RKDEO de bovenliggende partij maar de voorwaartsen van RKDEO faalde telkens in de afronding. Tien minuten voor het eindsignaal kwam RKDEO dan toch op gelijke hoogte door een doelpunt van Luuk Goedbloed. RKDEO rook de overwinning maar kwam verder niet meer tot scoren, eindstand 2-2.

In het doel
Voorafgaand aan de wedstrijd werd RKDEO keeper Dennis Hendriks gehuldigd wegens 100 wedstrijden in RKDEO-1. Dennis debuteerde op 21 september 2003 en verdedigde in drie verschillende perioden bij RKDEO vandaag voor de 100e keer het doel. Dennis werd door bestuur-secretaris Wim de Bruijn in de bloemen gezet. Van harte gefeliciteerd, Dennis!

Meer berichten