Logo telstar-online.nl

Avanti vergeet te stunten tegen kampioenskandidaat

  •   keer gelezen   Sport

Capelle aan den IJssel – Korfbalvereniging Avanti had lange tijd kans op een stunt tegen kampioenskandidaat KCC/SO Natural uit Capelle aan den IJssel. Pas in de slotfase moest de ploeg van Erwin van der Putten buigen voor KCC.

Het missen van drie strafworpen door Avanti en het inbrengen door KCC van Steven Verhoeff voor Gertjan Meerkerk om de scorende Jordi van Zuidam aan banden te leggen waren belangrijke ingrediënten voor de winst van KCC. De eerste aanval van Avanti wist in de tweede helft namelijk nog maar drie keer te scoren.

De door Avanti getoonde inzet en het vertoonde spel geven zeker hoop voor de toekomst en de punten gaan op deze manier vroeg of laat zeker komen. De andere belangrijke kampioenskandidaat TOP Arnemuiden komt aanstaande zaterdag naar sporthal De Viergang in Pijnacker. Aanvang: 19.10 uur en de toegang is gratis.

Doelpunten: Stefan Hogervorst (9), Jordi van Zuidam (7), Rick van den Blink (4), Thomas Reijgersberg (2), Manon Ballings, Sijmen van den Bergh, Nikki Klijn en Nikki van Trigt.

Meer berichten