Gelijkspel voor Nootdorp

Sport 169 keer gelezen

Nootdorp - Zaterdag ging SV Nootdorp op bezoek in Schiebroek bij hekkensluiter Neptunus. De wedstrijd begon voor SV Nootdorp goed want na amper 10 minuten spelen prikte Jeffrey Flohr al het openingsdoelpunt tegen de touwen.

Na iets meer dan een half uur spelen kwam Neptunus-Schiebroek langszij wat tevens de eindstand zou worden. Enig smetje op de wedstrijd is de rode kaart wegens natrappen van Marcley Manuela, komende week wordt duidelijk hoeveel wedstrijden Manuela vanaf de zijlijn mag toekijken. Door het derde gelijke spel op rij ziet Nootdorp de concurrentie dichterbij komen. Aanstaande zaterdag komen de amateurs van Feyenoord op bezoek op Sportpark 's-Gravenhout.

RKDEO ging daags later in de regen op bezoek bij Groeneweg in Zevenhuizen. Hayden Bergen opende na amper 10 minuten spelen de score op aangeven van Ricardo Rosario Lopes Landim. Daarna kreeg RKDEO voldoende kansen en mogelijkheden om verder uit te lopen maar verzuimde deze te verzilveren en kwam Groeneweg vlak voor het rustsignaal op gelijke hoogte. Na de doelwisseling kwam Groeneweg op voorsprong maar vijf minuten later trok Richard de Koning met een bekeken lobje over de Groeneweg keeper de stand weer gelijk. Op slag van het eindsignaal werd nog wel een inzet van Tommy Simonis door de Groeneweg verdediging van de doellijn gehaald maar in de stand kwam geen verandering meer, 2-2.