Afbeelding

DSVP treft in DVC een goede sparingspartner

Sport 166 keer gelezen

Pijnacker - Tjonge, jonge dat was ten opzichte van de wedstrijd tegen HPSV wel een héél verschil. Al in de tweede minuut belandde een actie van Dani Raouf op de lat. Dat was tevens het moment dat DSVP in 10 minuten evenzovele kansen kreeg, die niet werden benut.

DVC kon daar totaal niets tegenover stellen en het enige wat de DSVP keeper te doen kreeg waren een paar terugspeelballen. Maar dan toch in de 25e minuut, door knap doorzetten van Dani Raouf die de bal naar Lars Nomden speelde die geen moeite had om de 0-1 te maken. Tien minuten later was het Remco Pruysens die op links goed doorging en zijn voorzet werd via een volley door Rick Groen als 0-2 verzilverd. Tevens de ruststand.

Competitiewedstrijd
DSVP scoorde nog twee maal. Het was Luuk Louter die de 0-3 kon binnenlopen. En een combinatie over vele schijven belandde uiteindelijk voor de voeten van Gerben van Rossum, die de 0-4 liet aantekenen. Kort daarop floot scheidsrechter Visser die op een uitstekende wedstrijd terug kan kijken voor het einde. Een wedstrijd om vertrouwen te krijgen voor de éérste competitiewedstrijd tegen VVOR aanstaande zaterdag.