Afbeelding

DSVP heeft grote moeite met fysiek sterk Duindorp

Sport 22 keer gelezen

Pijnacker - Wat al te verwachten viel gebeurde ook. DSVP was de meest voetballende ploeg en Duindorp was gekomen om eerst tegen te houden en uit de spaarzame uitvallen toe te slaan. Door een afgeslagen corner van DSVP kwam de bal uiteindelijk bij de spits van Duindorp terecht en deze verschalkte keeper Tom Bénard 0-1. Dat was een flinke domper voor DSVP maar het paste precies in het scenario van Duindorp.

Duindorp liet DSVP nog meer komen en loerde zelf steeds meer op de counter. Toch kwam DSVP op 1-1. Tom Bukman die vanaf rechts de keeper van Duindorp in de lange hoek verschalkte. Even later kwam Duindorp bij de cornervlag in balbezit en door een "panna" kon men ongehinderd het strafschopgebied binnen lopen, door een keihard schot de DSVP keeper passeerde, 1-2. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft gaf toch een klein beetje een ander beeld. DSVP ging nog meer naar voren voetballen, dit resulteerde in een treffer voor DSVP echter de scheidsrechter keurde deze af maar de assistent scheidsrechter vlagde niet. Maar dan toch, Matthijs van Horssen die de bal koppend bij Chris van Egmond liet belanden en zo het laatste zetje kon geven, Eindstand 2-2. DSVP eindigde met 10 man, zaterdag 4 juni 14.00 uur op het veld van Duindorp zal de laatste wedstrijd helderheid geven of DSVP in de 3e klasse blijft of degradeert.

Uit de krant