Man of the match Thomas Reijgersberg op weg naar weer een doelpunt.
Man of the match Thomas Reijgersberg op weg naar weer een doelpunt.

Avanti sluit competitie winnend af

Sport 86 keer gelezen

Scheveningen - Korfbalvereniging Avanti heeft met een 15-19 overwinning de veldcompetitie winnend afgesloten. Tegenstander KVS degradeerde door dit resultaat voor het tweede achtereenvolgende jaar. Man of the match was Thomas Reijgersberg die zowel aanvallend als reboundend zeer bepalend was.

Voor Avanti stond er niets meer op het spel. De ploeg van Erwin van der Putten kon geen kampioen meer worden en was al zeker van een knappe tweede plaats in de hoofdklasse. KVS moest winnen van Avanti om degradatie te ontlopen. Zover kwam het niet want de ploeg uit Pijnacker vervulde haar sportieve plicht en begon zeer gedreven aan de wedstrijd.

Aan de hand van aanvoerder Thomas Reijgersberg werden de Scheveningers snel op een 0-5 achterstand gezet, een klap die KVS niet meer te boven kwam. Na een voorsprong bij de rust van 6-11 wist Avanti de voorsprong eenvoudig te consolideren en sloot de veldcompetitie af met een 15-19 overwinning.

Doelpunten: Jordi van Zuidam (7), Rick van den Blink (4), Thomas Reijgersberg (4), Manon Ballings (2), Meike Noorlander en David Post.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant