Logo telstar-online.nl
Kleij zag zijn enige doelpunt van de wedstrijd afgekeurd worden en kon Oliveo dus niet behoeden voor puntverlies.
Kleij zag zijn enige doelpunt van de wedstrijd afgekeurd worden en kon Oliveo dus niet behoeden voor puntverlies.
VIDEO

Wederom remise voor tandeloos Oliveo

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - In een poule die zich toch al laat karakteriseren door een grote mate van gelijke krachten van teams, heeft Oliveo zondag voor de tweede keer opeenvolgend gelijk gespeeld, wederom tegen een ploeg uit Bodegraven. Vorige week lag ESTO in de weg en zondag was het 'buurman' Bodegraven dat een punt meenam uit Pijnacker. Op een zonovergoten sportpark de Groene Wijdte verdween de brilstand negentig minuten lang niet van het scorebord. Oliveo ziet de top drie verder uit het zicht verdwijnen door de remise.

In een eerste helft waarin het veldspel van beiden ploegen redelijk was maar er weinig verheffends gebeurde, kwamen de beste kansen uit standaardsituaties. Van Wichen kopte rakelings langs het doel en even daarna krijg Oliveo een vrije trap op een mooie positie nadat een verdediger van de uitploeg aan de noodrem trok bij Wessel Kleij. Deze vrije trap leverde echter geen doelpunt op aangezien het schot gekraakt werd door een wirwar van benen. 

Via goede mogelijkheden voor Bentvelzen, Kleij en Hoogland was Oliveo dichtbij de openingstreffer maar het trio wist opeenvolgend van dichtbij niet raak te prikken. Echter was het Bodegraven dat voor rust de beste mogelijkheid kreeg. Doelman Duijvestijn stond goed op te letten en ranselde het leder uit de hoek, waardoor de brilstand gehandhaafd werd.

Balbezit zonder (officiële) goals
In het tweede bedrijf ging Oliveo nog nadrukkelijker op zoek naar het eerste doelpunt. Dit resulteerde in ongeveer 75% balbezit en een overwicht voor de Pijnackenaren maar niet in een doelpunt en dat zou tot het einde van het duel zo blijven.

Jeffrey Paanakker had rond de 60e minuut de perfecte kans om de rood-zwarte muur te slechten maar verzuimde vanaf acht meter raak te schieten. Na deze grote kans kwam Oliveo eigenlijk niet veel verder dan wat kansrijke scrimmages voor het doel van Bodegraven en wat afstandsschoten van Mark Milolaza en Kleij. Bij elke poging lag er minimaal een been in de weg waardoor er geen doel getroffen werd.  In de 70e minuut kon Oliveo eindelijk juichen nadat Kleij hard en laag raak schoot, echter floot de leidsman op signaal van zijn grensrechter gedecideerd af wegens buitenspel van de aanvalsleider. Oliveo wist in het restant ook het net niet te vinden waardoor er weer twee punten verloren werden in de strijd om de titel.

Volgende week komt de ploeg in actie tegen DONK dat na een slechte start de laatste weken niet te stuiten is. Wil de equipe van trainer De Mooij kansrijk blijven voor de titel moet er een gunstig resultaat behaald worden in Gouda.

Opstelling Oliveo: Duijvestijn, Woutersen, Van Wichen, Brouwer (Van Hagen), Mitchel Paanakker, Milolaza, Jeffrey Paanakker, Luscuere, Bentvelzen, Kleij, Hoogland.


Editie 2016 'Koken met Sterren' wederom succesvol
Op zaterdagavond 12 maart werd de kantine van Oliveo weer omgetoverd tot 'Restaurant Oliveo' voor het in 2015 ontstane 'Koken met Sterren'. Hierbij voorzien de spelers van de zondagselectie van Oliveo verschillende relaties van de club van een natje en een droogje, dit alles voor maar 22,50 per couvert. Vorig jaar werd dit evenement voor het eerst georganiseerd met als voornaamste doel om geld op te halen voor de renovatie van de gedateerde kantine.

Inmiddels ziet de kantine er al een stuk 'smakelijker' uit, iets wat goed uitkwam voor het heropende 'Restaurant Oliveo'. Ongeveer 80 mensen genoten van een avond gezelligheid en lekkernij in de voetbalkantine, een unicum in de regio! De opbrengst van de avond, ongeveer 1500 euro, vloeit uiteraard weer naar de uitgebreide plannen voor de laatste fases van de renovatie van het clubgebouw.

Image and video hosting by TinyPic

Meer berichten