Logo telstar-online.nl
Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander

Voetbal in Nootdorp

  •   keer gelezen   Sport

Nootdorp - Zaterdag waren de weergoden SV Nootdorp niet gunstig gezind en werd het veld afgekeurd. RKDEO kon zondag wel thuis aantreden tegen Voorschoten'97 en dat werd een klinkende 4-0 overwinning.

Trainer Koegler moest wel wat passen en schuiven met de beschikbare spelers maar uiteindelijk werd er met 11 tegen 11 afgetrapt en dat ging RKDEO gunstig af. Na iets meer dan een uur spelen kwam RKDEO door een doelpunt van Eloy Brook op voorsprong. Voor de thee pauze verdubbelde Izzy Rosini de voorsprong. Na de rust was het RKDEO wat over het hele veld heerste en er lustig op los kon combineren en uiteindelijk nog twee doelpunten kon noteren. Izzy Rosini tekende voor zijn tweede doelpunt en Chris Nieuwpoort maakte het laatste doelpunt, eindstand 4-0. Het was zo'n dag dat bij RKDEO alles meezat en bij Voorschoten niets lukte.

Komend weekend is inhaal weekend en nog onbekend of SV Nootdorp gelijk al de wedstrijd van afgelopen zaterdag gaat inhalen. Eventueel wordt er geoefend of gespeeld voor de Haaglandencup. RKDEO heeft een vrij weekend en gaat dinsdagavond 9 februari op bezoek bij Wassenaar voor de eerste ronden van de Haaglandencup.

Meer berichten