HA1 met Sandra Haket van Impressed Druk en Print. Foto: Vincent Lorist
HA1 met Sandra Haket van Impressed Druk en Print. Foto: Vincent Lorist

Impressed nieuwe teamsponsor voor Oliveo Handbal

Sport 12 keer gelezen

Pijnacker - Oliveo Handbal is er trots op te kunnen melden dat Impressed Druk en Print Pijnacker dit seizoen de teamsponsor is geworden van Heren A1.

Het sponsorcontract is aangegaan voor vier jaar. Namens het team hebben Luc van Steenbergen en Jari Boer aan Sandra Haket van  Impressed Druk en Print een ingelijst shirtje met teamfoto overhandigd. Sandra kwam laatst kijken naar een thuiswedstrijd van HA1 dat hoge ogen gooit in de landelijke jeugddivisie; ze staan momenteel derde.

Begin januari start de tweede helft van de zaalcompetitie. Dames 1 staat op een gedeelde eerste plek in de hoofdklasse, HS1 vecht zich naar boven in de tweede divisie en wil handhaven en HS3 staat ongeslagen bovenaan. DB1 vertrok tweede kerstdag naar de Lundaspelen in Zweden.

Zondag 3 januari houdt Oliveo de traditionele nieuwjaarsreceptie van 16.00-19.00 uur voor leden en betrokkenen. Het Team van het Jaar wordt dan bekend gemaakt.

De veelzijdige handbalsport staat op de kaart nu het Nederlandse damesteam zilver heeft gewonnen op het WK. Mensen die de sport niet kennen, kwamen erachter dat het leuk is ernaar te kijken. Zaterdagavond 16 januari spelen zowel DS1 als HS1 thuis in Het Nest vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis. Meer via www.oliveohandbal.nl.

Uit de krant