Avanti 1 met het team van de week.

Avanti wint na doelpuntenfestijn in tweede helft

Sport 93 keer gelezen

Pijnacker - Mede dankzij een geweldige tweede helft heeft Avanti een uitstekende 31-25 overwinning behaald op concurrent DeetosSnel.

Een 11-14 achterstand bij de rust werd omgebogen naar een 18-15 voorsprong. DeetosSnel maakte nog wel gelijk bij 18-18, maar een ontketend Avanti liep vervolgens steeds verder weg van de Dordtenaren waardoor er een fraaie 31-25 eindstand op het scorebord kwam.

Avanti gaat met een zeer goed gevoel de Kerstdagen in. Na de promotie van vorig seizoen staat het team van Erwin van der Putten na zes wedstrijden op een tweede plaats in de Hoofdklasse met negen punten. De getoonde veerkracht na de zure nederlaag vorige week tegen TOP in Arnemuiden en het vertoonde spel tegen DeetosSnel geven reden tot veel optimisme.

Doelpunten: Jordi van Zuidam (10), Rick van den Blink (9), Meike Noorlander (3), Nikki van Trigt (3), Manon Ballings (2), David Post (2) en Thomas Reijgersberg (2).