Afbeelding

Oliveo verliest duel door apatische tweede helft

Sport 26 keer gelezen

Pijnacker - Net als tijdens speelronde negen trad Oliveo aan tegen een team uit de top drie. Dit keer kwam CKC op bezoek. Dit team verloor de eerste competitiewedstrijd met 7-0 maar begon daarna te draaien en verloor nauwelijks meer. Onder onstuimige weeromstandigheden werd er omstreeks 14:00 afgetrapt in Pijnacker.

De eerste helft was voor Oliveo. Opbouwen was lastig gezien de forse wind maar af en toe lukte het de blauw-witte brigade toch aardig. De tweede bal was voornamelijk voor de Pijnackenaren en CKC hield vooral tegen. Toch kregen de bezoekers de eerste kans van de wedstrijd. Eén van de behendige aanvallers ontsnapte aan de bewaking van Van Wichen en liep alleen op doelman Duijvestijn af. De inzet trof geen doel.  Robin Hoogland wist wel de eerste treffer van het duel aan te tekenen. Zijn schot werd geholpen door de wind en verdween achter de verbouwereerde CKC doelman. Ondanks mogelijkheden voor Bentvelzen en Kleij werd er gerust met een 1-0 tussenstand.

Na rust gaf Oliveo het duel volledig uit handen. CKC maakte de aansluitingstreffer uit een vrije trap. Duijvestijn had geen antwoord op een inzet in de korte hoek. Even later werd het ook 1-2. Wederom was de behendige aanvaller van CKC een gevaar voor Oliveo. Hij schoot laag tegendraads raak nadat Van Wichen niet bij de bal kon komen. CKC drukte door en de Pijnackenaren waren het even volledig kwijt. Een kopbal op Oliveo doel werd niet lekker verwerkt waarna de aanvallers van CKC attenter waren dan de Oliveo defensie, dit betekende de 1-3.

Oliveo richtte zich nog één keer op en kwam via een benutte strafschop van Wessel Kleij tot 2-3 terug. Echter was het slotakkoord voor de bezoekers. De nummer negen van CKC kwam voor Woutersen en kopte een strakke voorzet tegen de touwen. Voorlopig moet Oliveo het doen met een teleurstellende bijrol in 3C, volgend weekend staat er geen competitieronde op het programma wegens een inhaal/bekerweekend.

Opstelling Oliveo: Duijvestijn, Van Adrichem (Luuk Woutersen), Van Wichen, Leon Woutersen, Milolaza, Luscuere, Paanakker, Vloemans, Bentvelzen, Kleij, Hoogland

Uit de krant