Voetbal in Nootdorp

Sport 66 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp trok zaterdag ten strijde tegen het Amsterdamse WV/HEDW en kwam met 3 punten in de bus weer terug naar huis. In de eerste helft kwam Nootdorp wel op achterstand en na bijna een uur spelen maakte Yannick Blom de gelijkmaker.

In de fase daarna stopte Nootdorp keeper Yannick Augustinus een penalty en in de 85e minuut maakte Marcley Manuela de winnende treffer voor Nootdorp. Door deze overwinning staat de formatie van het trainers duo John Karelse en Dick Boereboom op een gedeeld eerste plaats met Voorschoten'97.

RKDEO ging ten strijde bij het Haagse VUC en kwam met de deksel op zijn neus terug in Nootdorp. Op een zwaar veld ging het combineren van beide teams moeizaam. Tot de rust bleef het scorebord op de bekende brilstand staan. Na iets meer dan een uur spelen opende VUC de score en amper 5 minuten later verdubbelde VUC de marge tot 2 doelpunten. In de slotminuut ging een inzet van Tom Simonis via een VUC verdediger in het eigen doel waardoor de eindstand 2-1 werd en RKDEO zonder punten weer naar huis kon.

Komend weekend is beker- en inhaalweekend. Beide teams zijn uitgeschakeld voor de beker en hebben niets in te halen. Nog onbekend of de trainers een oefenwedstrijd regelen of dat de spelers een weekendje vrij zijn.