Voetbal in Nootdorp

Sport 66 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen weekend werd er door beide Nootdorpse voetbalclubs weer lekker thuis gevoetbald. SV Nootdorp trok in de beladen wedstrijd tegen Forum Sport ten strijde. De week voorafgaand aan de wedstrijd hebben beide voorzitters de strijdbijl begraven en een fles champagne opengetrokken en gedronken.

Voorafgaand aan de beladen wedstrijd was het druk in de bestuurskamer van SV Nootdorp. Diverse pers en media waren op het duel afgekomen. In een licht saaie eerste helft van de wedstrijd werd door beide ploegen veelvuldig balverlies geleden en nauwelijks kansen gecreëerd. De tweede helft was een stuk aantrekkelijker.  De openingstreffer van SV Nootdorp kwam op naam van Jeffrey Flohr. Flohr stond ook aan de basis van het tweede Nootdorpse doelpunt. Een steekpass van Flohr op Marcley Manuela leverde de 2-0 op. En Flohr was ook betrokken bij het derde doelpunt van de dag. Flohr legt alsnog breed op Manuela die het lederen speeltuig hard tegen de touwen rost. In de business ruimte werd Flohr terecht tot Man of the Match gekroond.

RKDEO
In de thuiswedstrijd bij RKDEO tegen het Koninklijke HVV ging het ook niet makkelijk. In de eerste helft was RKDEO wel de bovenliggende partij maar scoringskansen waren er amper. Na bijna een uur spelen kwam RKDEO op voorsprong door een doelpunt van Lars van Noppen, maar zoals al zo vaak is gebeurd, zat nu ook weer het venijn in de staart. Vier minuten voor tijd maakte HVV de gelijkmaker. Nee he, niet weer, dacht iedereen. Gelukkig voor RKDEO kwam de formatie van vertrekkend trainer Stefan Koegler twee minuten voor het eindsignaal wederom op voorsprong via een doelpunt van Ryan Lugtigheid. Gelukkig kon RKDEO deze keer de winst wel vasthouden tot het eindsignaal en konden de belangrijke 3 punten bijgeschreven worden.