Voetbal in Nootdorp

Sport 175 keer gelezen

Nootdorp - Zowel RKDEO als SV Nootdorp speelden beide een uitwedstrijd. SV Nootdorp ging zaterdag ten strijde tegen Argon en kwam met een 2-1 overwinning in de tas weer naar huis. Vlak voor rust kwam SV Nootdorp op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Peter Korteling en Marcley Manuela.

Na de thee kreeg Argon een penalty toegewezen die werd benut, stand 1-2. Na negentig minuten was dit ook de eindstand en stapte de ploeg van het trainersduo John Karelse en Dick Boereoom terecht als winnaar van het veld.

RKDEO ging op bezoek bij Foreholte in Voorhout. Foreholte liet vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk weten dat er niets te halen viel in Voorhout. Bij de vele aanvallen van Foreholte zat er toch telkens weer ergens een RKDEO voetje tussen of stond RKDEO keeper Dennis Hendriks op de juiste plaats in de weg om erger te voorkomen.

RKDEO was nauwelijks bij machte om een paar kansjes te creeren en moest zich beperken tot verdedigen. Als je dan na 95 minuten denkt toch een punt over te houden aan het duel en Foreholte in de 96e minuut, met een zondagsschot de winnende treffer maakt, kan je begrijpen dat de ontlading bij Foreholte groot is en de teleurstelling bij alle RKDEO spelers en aanhang evenzo groot is, maar dan in negatieve zin.