Mike en Bas op de Düsseldorf-Boulevard. Foto: Jim van der Deijl
Mike en Bas op de Düsseldorf-Boulevard. Foto: Jim van der Deijl

Mike van Duinen in TV West Sport

Sport 42 keer gelezen

Pijnacker - Televisiemaker Jim van der Deijl en presentator Bas Muijs gaan regelmatig op bezoek bij sporters en voetballers die buiten de grenzen van onze regio acteren.

"Zo zijn wij in maart van dit jaar naar Istanboel gegaan, waar Dirk Kuijt voor Fenerbahçe speelde. Bezochten we Tim Krul en Daryl Janmaat in Newcastle en zijn we deze keer naar Dusseldorf gereisd om te kijken hoe het met Mike van Duinen gaat", vertelt Jim aan Telstar Online. Mike van Duinen begon zijn carrière bij Oliveo in Pijnacker.

"Met Mike hebben we een wandeling door de oude stad gemaakt, zijn we naar de Düsseldorf-Boulevard gegaan en hebben wij een rondleiding door de Esprit Arena van Fortuna Dusseldorf gekregen. Bas en Mike hebben onder meer gesproken over het leven in Dusseldorf, de verschillen met Den Haag, zijn sportieve carrière en de verschillen tussen voetballen in Nederland en voetballen in Duitsland. Daarnaast hebben wij ook de trainer van Fortuna gesproken (Frank Kramer) en komt er een journalist aan het woord over de prestaties van Mike in de 2.Bundesliga", aldus Jim.

  • De reportage wordt op maandag 9 november om 17.00 voor het eerst uitgezonden in TV West Sport. De uitzending wordt ieder uur herhaald.

Image and video hosting by TinyPic

Mike en Bas aan het ontbijt in Duitsland. De Pijnackernaar kreeg onlangs bezoek van de presentator. Foto: Jim van der Deijl

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant