Afbeelding

Duijvestijn Tomaten Paasloop Pijnacker

Sport 206 keer gelezen

De IJsvereniging Pijnacker organiseert op Tweede Paasdag, maandag 6 april 2015, voor de zeventiende keer de Duijvestijn Tomaten Paasloop Pijnacker. De Paasloop is een trimloop over diverse afstanden, gemeten in Engelse Mijlen, in de omgeving van Pijnacker en Nootdorp. Hoofdsponsor en naamgever van de Paasloop is  Duijvestijn Tomaten, gevestigd aan de Overgauwseweg in Pijnacker.

Bij de Duijvestijn Tomaten Paasloop kan gelopen worden over afstanden van drie, vijf of tien Engelse mijlen. Voor de jeugd is er de "Soete Suikerbol kindermijl", gesponsord door het gelijknamige pannenkoeken restarant aan de Ade 23 in Pijnacker.

De kindermijl is verdeeld in twee groepen; jongens en meisjes tot en met 10 jaar en jongens en meisjes van 11 tot en met 14 jaar. De afstand van de kindermijl is één Engelse mijl en dat is ongeveer 1,6 kilometer.

De start en finish van alle afstanden  is bij de Tinteltent; het clubgebouw van de IJsvereniging Pijnacker aan de Sportlaan 17, 2641 AZ  in Pijnacker. Informatie en foto's van de Paasloop vindt u op de website van de IJsvereniging.

De start van de Soete Suikerbol kinderloop is om 10.15 uur en de start voor de overige afstanden is om 11.00 uur. De kinderloop vindt grotendeels plaats op de Sportlaan. De deelnemers aan de drie, de vijf en de tien Engelse mijlen gaan via een parcours door het Bieslandse Bos, het recreatiegebied de Dobbeplas en komen via de Sportlaan weer terug naar de finish bij de Tinteltent.

Inschrijving aan de start, daarom tijdig aanwezig zijn. De kosten van deelname aan de kindermijl is EUR 2,50. Voor de overige afstanden is het inschrijfgeld 7,50 euro. Voorinschrijving is niet mogelijk. Bij de Tinteltent zijn kleedkamers en douches aanwezig. Voor de winnaars zijn er prijzen beschikbaar, onder de deelnemers is er een verloting, waarbij mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door sponsoren. Tevens is er voor elke deelnemer een attentie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant