Afbeelding

Oliveo overklast REMO in aantrekkelijk duel

Sport 92 keer gelezen

Pijnacker - Twee weken na het smadelijke gelijkspel bij nummer laatst Hoekpolder was er Oliveo veel aan gelegen nu wel een goede overwinning te boeken tegen REMO. Op dinsdag werd er geoefend tegen IJVV de Zwervers, het spel gedurende die wedstrijd bood genoeg hoop op een prima vervolg van de tweede seizoenshelft. Dat bleek ook tegen de bezoekers uit Den Haag, afgelopen zondag.

Opstelling Oliveo: Duijvestijn, Woutersen, Milolaza (De Jong), Van Wichen, Kleij (Jansen), Van Adrichem, Luscuere, Paanakker, Bentvelzen, Vloemans (Van Ruijven), Hoogland

Oliveo kreeg de eerste goede kans, Hoogland mocht alleen op de Haagse keeper af nadat hij slecht gedekt werd. Helaas schoof hij de bal net naast het doel. Even later verraste Hoogland vriend en vijand door een ( veel moeilijkere) voorzet van Bentvelzen ineens binnen de tikken. Ook Vloemans deed een duit in het zakje. Wederom haperde de afweermachine van REMO opzichtig. Vloemans drukte zijn naaste tegenstander van zich af in een sprintduel en schoof de bal droog langs de uit stormende lijnwachter van de Haagse ploeg, 2-0 dus. Zowaar zagen de supporters een redelijk efficiënt Oliveo gedurende de eerste helft.

Na de rust was het Hoogland die het verzet van REMO definitief brak. Een foute terugspeelbal van een Haagse verdediger belandde in zijn voeten. Met een hard schot van dichtbij passeerde hij de keeper. Bentvelzen completeerde het kwintet aan doelpunten door de 4-0 en 5-0 voor zijn rekening te nemen. Eenmaal met een wat flinke arbeidslust en eenmaal op souplesse. Volgende week speelt Oliveo uit bij WIK, daar moeten wederom drie punten gehaald worden om in het spoor van koploper Laakkwartier te blijven en mee te blijven doen om een felbegeerde periode in 3C.