Logo telstar-online.nl

Verlies voor RKDEO, Oliveo gedegradeerd

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker-Nootdorp - Ondanks dat het al naar de tweede klas gedegradeerde RKDEO bij Magreb ’90 een goede wedstrijd speelde en zelfs op voorsprong gekomen was, is het toch weer tegen een nederlaag aangelopen.

Na de openingstreffer van Magreb ’90 scoorde Marcel van der Spek de gelijkmaker en bracht Rick de Bruijn de Nootdorpers op een 1-2 voorsprong. Nadat Magreb ’90 op gelijke hoogte was gekomen stopte DEO-doelman Niels van Schie een strafschop. Een minuut voor tijd sleepte Magreb ’90 alsnog de overwinning (3-2) uit het vuur.

Oliveo kwam zelf niet in actie, maar moest met lede ogen toezien dat degradatiekandidaat HVV in een paar degen tijd tot twee overwinningen kwam. Hierdoor degradeert Oliveo naar de derde klas.

In het zaterdagvoetbal heeft SV Nootdorp voldoende verzameld punten om zich te handhaven in de eerste klas. Voor DSVP is dit nog niet het geval. Het maximaal haalbare is de nacompetitie voor behoud. Zaterdag gaat het op bezoek bij Delta Sport, dat die dag kampioen kan worden en een week later komt Geinoord op bezoek dat op dit moment, evenals DSVP, 22 punten heeft. Vitesse Delft heeft 20 punten en Benschop is gedegradeerd.

Meer berichten