Logo telstar-online.nl
Geboren en getogen Berkelaar Richard Nieuwenhuizen.
Geboren en getogen Berkelaar Richard Nieuwenhuizen.

Minuut stilte bij lokale clubs

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker – Grensrechter Richard Nieuwenhuizen (41) werd zondag na de wedstrijd Buitenboys B3 tegen Nieuw Sloten B1, in Almere aangevallen door een groepje spelers van de bezoekende club.

Voor de ogen van zijn zoon Mykel werd hij onder meer tegen zijn hoofd getrapt en is een paar uur hierna onwel geworden en naar het ziekenhuis afgevoerd. Maandagmiddag overleed hij. Richard Nieuwenhuizen is geboren en getogen in Berkel en Rodenrijs, zo valt te lezen op zijn Facebook-pagina.

Minuuut stilte
Verschillende clubs in onze regio houden dit weekend een minuut stilte. "Vanuit bestuur van onze club menen wij een steunbetuiging te doen naar zijn familie, vrienden en een steun aan voetbalvereniging sc Buitenboys. Dit willen wij doen door 1 minuut stilte in acht te nemen bij alle voebalwedstrijden van sv Wippolder en daarnaast willen wij alle teams die uitspelen aandacht vragen bij de tegenstander om ook 1 minuut stilte in acht te nemen", zo meldt het bestuur van Wippolder onder andere.

Update 15.25 uur
De KNVB heeft alle amateurvoetbalwedstrijden voor dit weekend afgelast. In het betaald voetbal wordt voorafgaand aan de wedstrijden een minuut stilte gehouden.

Meer berichten