Logo telstar-online.nl

Rabo RunBikeRun in aantocht

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Op zondag 18 november 2012 vindt de 23e editie van de Rabobank RunBikeRun Pijnacker plaats. Op dit moment zijn er al meer dan 180 inschrijvingen.

Inschrijven is nog mogelijk via de website www.runbikerunpijnacker.nl. Wees er snel bij! De Rabobank RunBikeRun Pijnacker is een cross duathlon en bestaat uit 5 km hardlopen, 20 km terreinfietsen en nog eens 2,5 km hardlopen. De wedstrijd start en eindigt bij De Tinteltent van IJsvereniging Pijnacker, Sportlaan 17 in Pijnacker. Het hardloopparcours gaat via de Noordweg en Sportlaan, het fietsparcours loopt vanaf De Tinteltent richting Delfgauw (terrein achter IKEA) en dan weer terug. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar, als Solo of als Duo. Bij een Duo team neemt één deelnemer het lopen en de ander het fietsen voor zijn rekening.

In 2011 deden circa 200 sporters mee aan de wedstrijd, die onder uitstekende weersomstandigheden plaatsvond. De organisatoren, IJsvereniging Pijnacker en Triathlonvereniging Pijnacker verwachten ook dit jaar veel enthousiaste deelnemers en een geslaagd evenement.

Meer berichten