Logo telstar-online.nl

Grote reünie bij Avanti Korfbal

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Korfbalvereniging Avanti bestaat dit jaar 50 jaar. Tot 1 januari 1962 werd er gekorfbald onder de naam van sportvereniging D.S.V.P. maar er kwamen teveel tegenstellingen in de belangen waardoor besloten werd de korfbaltak definitief af te scheiden van de voetbaltak. De eerste jaren werd nog wel onder de naam D.S.V.P. gekorfbald, maar op 2 januari 1964 werd ook de naam gewijzigd in C.K.V. Avanti.

Dit jaar bestaat Avanti dus 50 jaar. En dat gaat gevierd worden. De festiviteiten beginnen dit jaar met een reünie-receptie op zaterdagmiddag 12 mei aanstaande. Op deze middag speelt Avanti 1 misschien wel de belangrijkste wedstrijd uit haar bestaan. Wanneer Avanti 1 kampioen wordt kunnen zij promoveren naar de Hoofdklasse, de op één na hoogste klasse in de korfbalwereld. Avanti nodigt dan ook alle oud-leden uit om deze wedstrijd te bezoeken en na afloop met een hapje en een drankje nog eens na te praten over de goede oude korfbaltijd.

De reünie begint om 14.00 uur, de wedstrijd van Avanti 1 om 15.30 uur. Wil jij erbij zijn, dan kun je een mailtje sturen naar Laura van Leersum, email jubileum@avantikorfbal.nl, voor meer informatie kun je Laura bereiken op 06 - 1544 2238.

Meer berichten