Oliveo verloor onnodig van Nieuwkoop. (foto Jan Wenteler)

DSVP ‘herbstmeister’

Sport 247 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP gaat als koploper onder de kerstboom oliebollen zitten eten. Toch had de voorsprong op nummer 2 DUNO drie punten kunnen zijn in plaats van één. In de 93ste minuut liet DSVP tegenstander RAS de 1-1, terwijl er nog maar negen Sportieve Rijks Ambtenaren over waren.

SV Nootdorp liet het lelijk liggen zaterdag bij het laag geplaatste DSO: het werd een 2-0 nederlaag en de trainer was woest over de gebrekkige inzet.

RKDEO speelde keurig met 1-1 gelijk bij het sterke Delft en Oliveo verloor in dezelfde poule van de nieuwe koploper Nieuwkoop. Onnodig: zo goed was Nieuwkoop niet. Maar Oliveo leunde met een 1-0 voorsprong naar achteren en toen het eenmaal 1-2 voor Nieuwkoop was, wachtte trainer Peter Huisman wel erg lang met wisselen. Toen Michael Termoshuizen Wesley Voois de laatste tien minuten in de ploeg waren gekomen, werd het prompt nog heel gevaarlijk. Het bleef echter 1-2 en Nieuwkoop is in 2c nu Herbstmeister ofwel winterkampioen! (SO)