Afbeelding

Avanti verliest in laatste seconden

Sport 93 keer gelezen

Avanti verliest in laatste secondenPijnacker - De teleurstelling en verslagenheid waren groot na afloop van de wedstrijd in het Avanti-kamp. Een 22-19 voorsprong met nog drie minuten te spelen werd volledig weggegeven. Oost Arnhem scoorde viermaal en stapte als overwinnaar van het veld. Eindstand 22-23.

In de eerste helft maakte Avanti veel overtredingen in de verdediging. Van de twaalf doelpunten die Oost Arnhem in de eerste maakte kwam de helft uit een strafworp of een vrije bal. De gasten ginge met een 10-12 voorsprong de kleedkamers in.

Het publiek zag in de tweede helft een zeer wisselvallig Avanti dat goede momenten afwisselde met zeer slordige momenten. Een sterke fase bracht Avanti een 22-19 voorsprong met nog drie minuten te spelen. Normaal gesproken is de overwinning dan binnen bereik. Een aantal persoonlijke fouten in de verdediging gaf Oost Arnhem de gelegenheid om het onmogelijke waar te maken. Vier doelpunten in drie minuten en Avanti stond met lege handen. Eindstand 22-23.

Doelpunten: Maaike Hazenkamp (6), Ronald Struijk (5), Dé Post (4), Fenna Teunissen (3), Stefan Hogervorst (2), Babette Heijblom en David Post.