Avanti met het Team van de Week

Avanti wint weer

Sport 201 keer gelezen

Pijnacker - Korfbalvereniging Avanti heeft de derde zaalwedstrijd op rij gewonnen. De wedstrijd tegen DSC uit Eindhoven was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft zag het publiek een met scherp schietend Avanti dat DSC op een ruime 17-10 achterstand zet.

Na de rust kon Avanti niet meer de concentratie opbrengen om de voorsprong nog groter te maken. DSC kwam vier minuten voor tijd tot 22-18 maar het waren Ronald Struijk, Stefan Hogervorst en Dé Post die voor de 25-19 eindstand zorgden.

Avanti gaat nu samen met Rohda uit Amsterdam aan kop van de Overgangsklasse C. Zaterdag 3 december speelt Avanti in Purmerend tegen BEP. Doelpunten: Stefan Hogervorst (7), Ronald Struijk (5), Dé Post (4), Maaike Hazenkamp (3), Fenna Teunissen (3), Sharon van der Meer (2) en David Post.