De clubsponsors trots tussen de beide selectieteams.
De clubsponsors trots tussen de beide selectieteams.

Oliveo Handbal in nieuwe tenues

ma 17 okt 2011, 14:06 Sport

Pijnacker - Met ingang van seizoen 2011-2012 speelt Oliveo Handbal in nieuwe tenues. De commissie Nieuwe Tenues die twee jaar geleden naarstig op zoek ging naar nieuwe clubkleding had van de leden de opdracht gekregen de vertrouwde Pijnackerse sportkleuren blauw en wit in de kleding terug te laten keren.

Verder kreeg de commissie de vrije hand om er iets moois van te maken. Diverse mogelijkheden passeerden kritische blikken. De uiteindelijke keuze is gepresenteerd op het jubileumfeest ter ere van het 60-jarige bestaan van de bloeiende handbalvereniging. Russisch blauw is vervangen door ijsblauw en ook het broekje is nu gekleurd. Niet alleen op de voorkant, maar ook op de achterkant, op de mouw en op het broekje is plek voor diverse sponsoren. Met de bijpassende sokken is het een mooi geheel geworden. Leden kopen nu niet meer een eigen tenue, maar huren het van de club. Een bijkomend voordeel is dat als een speler uit z’n shirt gegroeid is er nu snel een passende maat gevonden is.

De actieve commissie Commerciële Zaken doet ook goed werk voor de club. Dankzij vele nieuwe sponsoren is het voor de handbalvereniging mogelijk om het nieuwe Technische Beleidsplan zo goed mogelijk uit te voeren. Oliveo Handbal wil niet alleen de prestatiegerichte spelers, maar ook de recreatieve spelers optimaal kansen bieden lekker in teamverband te sporten zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen.

Voor de herenselectie is de Milieu Express gevonden als nieuwe teamsponsor. L.C. van Buytene & Zn. blijft de trouwe shirtsponsor van de damesselectie. Investiga is mouwsponsor van de hele club, Skippy en Pepijn ondersteunen de jongste teams. Diverse andere teams hebben een eigen shirtsponsor.

Nieuwe sponsor Klaverblad Verzekeringen uit Zoetermeen heeft zich voor de komende jaren verbonden als algemene clubsponsor, zodat de gehele club betere trainingsfaciliteiten kan realiseren en Oliveo topprestaties kan leveren.

De eerste stappen zijn gemaakt; met ingang van het zaalseizoen is er opnieuw een derde Herenteam waar nog plaats is voor spelers. Er is een derde B-team aan de herenkant bijgekomen en er is een nieuw D-team, zodat ook bij de jeugd ruimte is voor nieuwe leden. Heren A1 en Heren B1 gaan opnieuw in de hoogste poule spelen.

Algemene Ledenvergadering

Woensdag 26 oktober sluit Oliveo Handbal het financiële boekjaar af tijdens de Algemene Ledenvergadering. Tevens presenteren de Technische Commissie en de Commissie Vrijwilligerszaken hun nieuwe beleidsplannen 2011-2014.

Oliveo Handbal nodigt alle leden, ereleden, leden van verdienste, ouders van jeugdleden, donateurs, Vrienden van Oliveo Handbal en overige belangstellenden uit tot het bijwonen van deze ALV. In de kantine aan de Monnikenweg staat de koffie om 18.45 uur klaar. Meer via www.oliveohandbal.nl.

Uit de krant