De jongens uit de C1.
De jongens uit de C1.

HCP JC1 pakt drie punten

Sport 27 keer gelezen

Pijnacker - HCPijnacker speelde 19 februari haar eerste hockeywedstrijd op het veld tegen de nummer 2, HCR JC2. Beide teams stonden op 12 punten bovenaan in de competitie. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd die eerder gespeeld zou worden maar vanwege het slechte weer destijds werd afgelast, werd nu ingehaald. Iedereen stond op scherp. HCP mocht aftrappen op het waterveld en wist prima spel te leveren. HCR deed z'n uiterste best maar kon niet voorkomen dat HCPijnacker al binnen 10 minuten op 1-0 voorsprong kwam. HCP zette door met aanvallend spel en kapte tegenaanvallen van HCR af. HCPijnacker ging door met scoren en wist HCR te verslaan met maar liefst 7-0! Vorige week maandagavond speelde HCP JC1 nog een oefenwedstrijd tegen Ypenburg JC1 en wist ook die met 3-2 te winnen. De jongens van Hockey Club Pijnacker zijn in de zaalcompetitie op een mooie tweede plaats ge?indigd. Sponsor Sanyo is blij met de door het team behaalde resultaten.

Volg de prestaties van het team via Twitter of bekijk direct de beelden van afgelopen zaterdag op Youtube. Wil je zelf ook kennismaken met hockey? Kom gerust is langs op de club aan de Sportlaan. Kijk voor meer informatie op HCpijnacker.nl.

Uit de krant