Het sponsorcontract bekrachtigd.
Het sponsorcontract bekrachtigd.

Klaverblad hoofdsponsor Oliveo Handbal

Sport 73 keer gelezen

Pijnacker - Vrijdag 19 augustus tekende Klaverblad Verzekeringen in de gezellige kantine van Oliveo Handbal het nieuwe sponsorcontract onder toeziend oog van het bestuur en de commissie commerciële zaken.

De beide trainers/coaches van de dames- en herenselectie, André de Waal en Henny van Bemmelen, waren aanwezig, alsmede een aantal leden van Oliveo Handbal. De handbalvereniging is blij met deze sponsor.

Dankzij Klaverblad Verzekeringen kan Oliveo Handbal weer enkele doelstellingen meer uit het nieuwe Technische Beleidsplan realiseren, zodat de handbalvereniging zowel de recreatieve als de prestatiegerichte spelers optimale kansen kan bieden.

Klaverblad Verzekeringen had voor deze feestelijke gelegenheid gezorgd voor een grote taart met beider logo’s erop. De nieuwe tenues met onder andere het logo van Klaverblad Verzekeringen erop liggen momenteel bij de drukker. Als ze klaar zijn, worden alle gesponsorde teams officieel in hun nieuwe outfit gepresenteerd en zullen de leden hun eerste wedstrijd in het nieuw spelen.

Henry van de Berg, speler van Heren 2 en werkzaam bij de verzekeringsmaatschappij in Zoetermeer, heeft de nieuwe sponsor aangebracht. De club is hem zeer dankbaar.

Oliveo Handbal is zeer verheugd dat er een aantal nieuwe sponsors gevonden zijn die het financiële draagvlak van de club vergroten. De handbalclub heeft haar sponsoren hard nodig om op een hoger niveau te presteren. De handbalvereniging in Pijnacker behoort tot de grotere handbalverenigingen in de regio. Heren 1 speelt in de zaal op regionaal niveau. Er zijn nog verschillende mogelijkheden om een team of de club te sponsoren.

Algemene informatieavond

Op de algemene informatieavond voor ouders van jeugdleden kon het bestuur vrijdag 26 augustus de aanwezigen verheugd meedelen dat de club een sponsor rijker is. Intussen loopt de verkoop van obligaties en staan er meer acties op stapel om de komende verhuizing naar Keijzershof te financieren. Zondag 25 september fietsen leden mee met de Rabobank en op 1 oktober staat er een kledingcontainer voor het goede doel bij Oliveo.

De avond was goed bezocht en de onderwerpen die voorbijkwamen, waren zeer divers. De sprekers van de verschillende commissies gaven informatie over de nieuwe tenues, kantinedienst, spelregels, normen en waarden, vacatures, vrijwilligerswerk en over het herziene Technische Beleidsplan. Meer via www.oliveohandbal.nl.

[line]

Jouw club ook op Telstar Online?

Oliveo handbal heeft een actieve pr-commissie die persberichten aanlevert bij onze redactie. Jouw sportnieuws ook gratis online? Mail eens met onze redactie voor de mogelijkheden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant