Logo telstar-online.nl

HCP JC1 presteert goed!

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Team JC1 speelde afgelopen zaterdag thuis weer een mooie wedstrijd. Dit keer was HDS JC3 aan de beurt. HDS mocht aftrappen en kreeg al snel te maken met het aanvallende HCP JC1 team. HDS kreeg geen enkele rust en zag al snel een eerste tegendoelpunt vallen. En de HCP jongens bleven werken, overspelen en acties maken.

Al snel viel het volgende doelpunt in het nadeel van HDS. Vooral doorgaan, blijven werken en iedere aanval van HDS afbreken en ombuigen in aanval op het goal van HDS. HCP wist een paar mooie treffers te maken uit strafcorners, overspelen tot in de cirkel en mooie boogballetjes. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met 11-0 voor HCP JC1.

Het team draait op volle toeren en heeft in vier wedstrijden slechts 2 tegendoelpunten gekregen en 33 treffers gemaakt. Het hele team, keeper en spelers, zetten zich iedere training maximaal in om te werken aan conditie en techniek. En tijdens de wedstrijd blijven ze doorgaan tot het fluitsignaal. Naast de trainers en coaches is ook Sponsor Sanyo Biomedical erg blij met de tot nu toe behaalde resultaten door het team.

Volg team HCP JC1 via Twitter

www.twitter.com/hcpijnacker of bekijk de prestaties via haar YouTube kanaal www.youtube.com/hockeypijnacker

Meer berichten