Avanti wint eerste thuiswedstrijd

Sport 45 keer gelezen

Pijnacker - Avanti pakt ook in de tweede wedstrijd in de overgangsklasse de winst. Na een 10-8 voorsprong bij rust liep de ploeg van Steven Mijnsbergen in de tweede helft uit naar een zes doelpuntenmarge (15-9).

Maar in de laatste twee minuten maakte Avanti het zichzelf nog bijna lastig, Tjoba kwam terug tot 18-16 maar aanvoerder D? Post besliste met een door Fenna Teunissen verdiende strafworp de wedstrijd. Eindstand 19-17.

Doelpunten: Fenna Teunissen (5), D? Post (4), Judith Molijn (3), Ronald Struijk (3), Colin van der Zanden (2), Laura van Leersum en Mariska Zuidervaart.

Coach Steven Mijnsbergen was blij met de punten maar zeker nog niet tevreden met het vertoonde spel. Zowel aanvallend als verdedigend moeten in bepaalde fasen van de wedstrijd her en der nog de nodige punten op de i gezet gaan worden.