Logo telstar-online.nl

Wedstrijd van handbaldames stop gezet

  •   keer gelezen   Sport

Barendrecht - Zondag 8 november speelde Dames 1 door veel blessures onvolledig tegen Savosa 1. Bianca van Bemmelen, speelster van D2, debuteerde in dit eerste damesteam.

De eerste helft begon Oliveo verdedigend met een 5/1-opstelling. Het begin ging redelijk gelijk op, totdat het spel van Oliveo inzakte en Savosa op dreef raakte. De dames van Oliveo kwamen weer redelijk goed terug met drie mooie break-outs van Sophie de Jong. De aanval werd echter soms te vlug en daardoor slordig afgemaakt. Met rust stond het 15-12 voor Savosa.

De tweede helft ging weer gelijk op. Laura Vrijenhoek benutte een strafworp en de tegenpartij was zoekende naar een passende verdedigingsvorm. Het ging lekker totdat in de achttiende minuut Sanne van der Ende ongelukkig op haar rug ten val kwam. Medische hulp moest erbij geroepen worden en Sanne werd op een brancard met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Foto's wezen uit dat het gelukkig niets ernstigs was.

De resterende minuten zullen op een nader tijdstip gespeeld worden in overleg met Savosa. Meer over Oliveo via: www.oliveohandbal.nl.

Foto: Dames 1: Sophie de Jong, Shanna Nemethy, Laura Vrijenhoek, Inge van der Ende, Lisette Ruigrok, Melissa van der Hoeven, begeleidster Jacqueline van Leeuwen. Vooraan: waarnemend coach Henny van Bemmelen, Jeanette van Leeuwen, Rianne van der Helm, Lisa Loomans, Danique van Lokven, Sissy Loomans en Sanne van der Ende. Foto: Mieke van Veen

Meer berichten