Logo telstar-online.nl
Jan Robroeks weer in zijn element.
Jan Robroeks weer in zijn element.

Handbalheren maken goede indruk

  •   keer gelezen   Sport

Middelburg/Rotterdam - Zaterdagavond 26 september werkte de herenselectie van Oliveo Handbal in Middelburg een zwaar programma af ter voorbereiding op de naderende zaalcompetitie.

Oliveo won van Helius en speelde met 20-20 gelijk tegen Blerick die in de regionale klasse uitkomt. Met deze twee partijen nog in de benen durfde het eerste herenteam zondag 27 september in Rotterdam de reguliere strijd in de veldcompetitie aan te gaan tegen het geduchte Atomium '61. Coach Andr? de Waal wordt vanaf september bij trainingen en wedstrijden geassisteerd door Lidie van de Coevering die over een ruime handbalervaring beschikt.

Oliveo moest alle zelen bijzetten om hoofdklasser Atomium goed partij te geven. De ploeg uit Pijnacker kon zestig minuten lang mee; er werd keihard gewerkt en niemand verzuimde. Bij rust stond het 16-11 voor de Rotterdammers.

Net als vorige week was een hoofdrol weggelegd voor Dennis van Bemmelen, maar ook Jan Robroeks lijkt nu zijn draai gevonden te hebben. Met oudgediende Angelo van der Hoeven tekenden zij voor het merendeel van de doelpunten. Nieuwkomer bij Oliveo, junior Tim van den Hoonaard, bekrachtigde op geleende schoenen zijn debuut met een fraai hoekschot.

Coach Andr? constateerde na afloop tevreden dat de jonge selectie volwassen aan het worden is en dat het team geen gek figuur slaat in de zware eerste klasse. Veel rust gunt hij de selectie niet; op de speelvrije zondag 4 oktober staat een toernooi in Oisterwijk gepland. Meer informatie en foto's via www.oliveohandbal.nl.

Meer over de handbalheren in de Telstar van woensdag.

Meer berichten