DSVP laat punten liggen in Leiden

Sport 78 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP heeft bij het Leidse LSVV twee punten laten liggen en daarmee de mogelijkheid gemist om zich vast in het linkerrijtje te nestelen.

Na een trage start kwam DSVP geleidelijk aan beter in de wedstrijd. Het kreeg ook enkele goede scoringsmogelijkheden. Verder dan een schot van Kevin Roepman (via de paal naast), kwamen de Pijnackenaren echter niet. In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer richting LSVV doel. DSVP slaagde er echter niet in om tot scoren te komen. Het bleef bij 0-0.

RKDEO leed zondag, ondanks enkele aanpassingen in het team, weer een grote nederlaag. Op het eigen kustgras ging het tegen ADO Den Haag, na een 0-2 ruststand, met 2-5 onderuit. Kort na de hervatting kwamen de Hagenaars zelfs nog op 0-3. Via een door Eric Mooijman benutte strafschop en een indraaiende hoekschop van dezelfde speler, kwam RKEO weer terug in de wedstrijd. De gelijkmaker leek op komst. In de slotfase bepaalde ADO-Den Haag de eindstand echter op 2-5 en zit RKDEO met de rode lantaarn opgescheept.

Oliveo blijft het uitstekend doen. Het met 3-2 van het Delftse Full Speed. Bij rust keken de mannen van Edgar Kunz nog wel tegen een 1-2 achterstand aan (Jansen scoorde voor Oliveo), maar in de tweede helft sloeg Oliveo toe. Leroy Verstegen en Dimitri van den Bosch tekenden voor de doelpunten. Oliveo staat op de derde plek met twintig punten maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan VFC, dat op de tweede plaatst staat. Wellicht ziet Oliveo kans binnenkort nog een treetje hoger te komen.