Keerpunt voor Dames van Oliveo Handbal?

Sport 46 keer gelezen

Pijnacker - Het eerste damesteam van Oliveo Handbal speelde zondag 27 april thuis een goede wedstrijd tegen de dames van Indus uit Rozenburg onder leiding van Peter Kemp en Henny van Bemmelen. Oliveo won overtuigend met 33-24.

De wedstrijd begon voor de dames van Oliveo snel en fel. Indus kwam zonder wissels aan en daar heeft Oliveo op in moeten spelen door snel te blijven reageren. In het begin van de wedstrijd gebeurde dat wel, maar naarmate de wedstrijd vorderde, werd de snelheid minder. De dames van Indus kwamen terug tot een gelijke stand van 12-12 bij de thee.

Na de rust kwam Oliveo terug en werd er offensief verdedigd en feller gespeeld. Er kwam weer pit in het spelletje. De tegenstander werd moe en er kon door Oliveo het ene na het andere doelpunt worden gescoord. Na zestig minuten spelen, was de wedstrijd in het voordeel van Oliveo afgelopen. Voor het kampioenschap moet Oliveo alle volgende wedstrijden ruim winnen, maar de Dames zijn nu weer vol goede moed.

Na deze mooie overwinning won Heren 2 onder leiding van Tineke van Adrichem van Roda. Het publiek genoot intussen in een stralend zonnetje van de wedstrijden. Het team van Roel de Jong stelde wederom het publiek niet teleur door het HA1-team van Roda te verslaan met 23-17.

De handbaljunioren van Oliveo spelen op 4 mei hun belangrijkste wedstrijd in de veldcompetitie tegen Ventura. Het zal een lastige klus worden om de Schiedammer ploeg op eigen veld klop te geven. De wedstrijd begint om 11.15 uur in Sportpark Harga.