Avanti wint van overgangsklasser

Sport 59 keer gelezen

Pijnacker – In de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het zaalseizoen heeft Avanti een knappe overwinning behaald op overgangsklasser WION. Het door blessures geteisterde Avanti was duidelijk beter dan de één klasse hoger spelende tegenstander.

Na een 7-2 voorsprong bij rust won Avanti eenvoudig met 13-8.

De wedstrijd ging aanvankelijk gelijk op maar tien minuten voor het rustsignaal had Avanti het vizier op scherp en zocht de kleedkamers op met een 7-2 voorsprong. Na de rust liep de ploeg van Steven Mijnsbergen verder uit naar een 12-4 voorsprong.

Na de 12-5 kwam Kirsten Post op een voet van een tegenstander terecht en moest met een forse enkelblessure van het veld. Avanti was daarna even de weg kwijt en WION pakte door naar 12-8. Het slotakkoord was voor Fenna Teunissen die van afstand de 13-8 eindstand op het bord schoot.

Doelpunten: Ronald Struijk (3), Dé Post (2), Colin van der Zanden (2), IJsbrand Dijkshoorn, Laura van Leersum, David Post, Kirsten Post, Laurens Post en Fenna Teunissen.