DSVP verslaat Oliveo

Sport 67 keer gelezen

Pijnacker - DSVP heeft dinsdagavond de beslissende bekerwedstrijd tegen Oliveo met 3-0 gewonnen en gaat daardoor verder in het bekertoernooi. Bij rust was de stand nog 0-0. DSVP was wel de betere ploeg, maar kwam, ondanks een aantal goede kansen, niet tot scoren. Ook Oliveo, dat door een beter doelsaldo aan een gelijkspel voldoende zou hebben, kreeg een paar mogelijkheden geboden, maar profiteerde evenmin.

In de tweede helft kwam DSVP al snel op voorsprong. Bas Ruigrok kopte de bal, na een voorzet van Benjamin Klomp, tegen de touwen. Kort hierna verliet doelman Ramon van Tuijl van Oliveo geblesseerd het veld. Timo Haak was zijn vervanger.

Johny Verhoef boog kort hierna een vrije trap van Klomp om tot DSVP’s tweede doelpunt. Halverwege de tweede helft bracht DSVP-spits Bas Ruigrok het scorebord op de 3-0 eindstand.