Monsterscore tijdens bekervoetbal

Sport 46 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Oliveo boekte zondagmiddag, tegen Taurus, een monsterscore: 11-1. Bij rust was de stand nog 3-0, maar in de tweede helft voegde Oliveo nog acht doelpunten toe aan deze productie.

DSVP had daags tevoren met 1-4 bij Loosduinen gewonnen. Zowel Oliveo als DSVP hebben nu zes punten uit twee wedstrijden, maar het doelsaldo van Oliveo (17-1) is beter dan dat van DSVP (14-1). Oliveo heeft dinsdagavond dus voldoende aan een gelijkspel om de volgende ronde te halen.

SV Nootdorp kwam bij Forum Sport met 1-0 achter, maar kwam toch tot een 3-4 zege. Na de 0-4 nederlaag tegen Haaglandia een goed herstel. Nootdorp heeft nu drie punten uit twee wedstrijden en gaat dinsdag op bezoek bij Alphense Boys (zes uit twee).

RKDEO kwam in Hoek van Holland tot een 1-1 gelijkspel en heeft, met vier uit twee, nog goede papieren op zak om door te gaan. Dinsdagavond gaat DEO op bezoek bij Ariston.