Logo telstar-online.nl
Het grootste tennistoernooi van de Delftse regio!
Het grootste tennistoernooi van de Delftse regio!

DSW Delftse Hout Open 2007

  •   keer gelezen   Sport

Delft/Regio - Voor de zeventiende maal houdt tennisvereniging De Delftse Hout haar jaarlijkse Open Toernooi. Het toernooi vindt plaats van 16 juni t/m 24 juni 2007 op het park van de vereniging aan het Laantje van Levenslust te Delft.

Het Zorgverzekeraar DSW Delftse Hout Open is de eerste in een nieuwe reeks Summerslams. De andere toernooien uit deze serie zijn de open kampioenschappen van ALTV Zoetermeer, Pijnacker en Nootdorp. Zorgverzekeraar DSW is voor het derde jaar op rij hoofdsponsor én naamgever van het toernooi.

Categorieën waarin dit jaar gespeeld wordt zijn 3, 4, 5, 5 (35+), 6, 7, 7 (35+), 8 (25+) en ook Veteranen (45+). Vele regionale toppers onder wie Michel Hoogduijn, Bas Ruigrok, Yorick Simonis, Sander Westerduin, Fleur van Haasteren, Nienke Strijbis en Laura van der Linden nemen deel aan het toernooi, waarvan de finales op zondag 24 juni worden gespeeld. Met ongeveer 450 deelnemers zit het toernooi net als vorig jaar helemaal vol. Daarmee is het toernooi het grootste tennisevenement uit de Delftse regio.

Tijdens het toernooi zijn behalve punten voor de Masters van district Den Haag, ook punten te verdienen voor de Rabobank Summerslams Dubbel Cup. Dit klassement wordt bijgehouden in de categorieën 3, 5, 7 en 7+ en er staat een aantrekkelijk prijzengeld op het spel. Op vrijdag 22 juni is er een feestavond waar een bekende DJ uit de Delftse regio zijn kunsten zal vertonen. Tevens kunnen de bezoekers de hele week door genieten van hapjes en drankjes. De wedstrijdleiding is dit jaar – voor het eerst - in handen van Ralph Berkien en Robert Kuijpers.

U bent van harte uitgenodigd het toernooi te bezoeken.

Meer berichten