Logo telstar-online.nl

Nordic Walking Delfgauw

  •   keer gelezen   Sport

Delfgauw - Nordic Sports: Try Nordic Walking organiseert in samenwerking met ‘t Koetshuys een Nordic Walking wandeltocht, op de een na langste dag van het jaar.

Startlocatie ’t Koetshuys: www.koetshuys.eu

Startdatum: Vrijdag 22 juni 2007

Startlocatie: ’t Koetshuys, Bieslandseweg 2, Delfgauw

Er kan gestart worden vanaf 18.30 uur tot 21.00 uur. Route lengte ongeveer 11km. Voorinschrijving dan zijn de kosten 3,00 per persoon. Op de startlocatie inschrijven dan zijn de kosten 3,50 euro per persoon.

Wat krijgt u mee:

•Een routebeschrijving, zodat een ieder in zijn eigen tempo kan Nordic Walken. De route zal grotendeels tussen Delft en Pijnacker Nootdorp gaan. Op het verste punt staat een stempelpost waar een verfrissing voor u klaar ligt.

•Een consumptiebon voor koffie of frisdrank in te wisselen bij ’t Koetshuys.

Op de startlocatie zal vertegenwoordigt zijn: Sporthuis Reinders met informatie staan betreft wandelschoenen en Nordic Walking materiaal.

Informatie over het Skiken: Langlaufen met wielen doormiddel van de Nordic Walking techniek. EHBO post.

Wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers zodat we dit een terugkerend evenement kunnen laten worden. De organisatie wil graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. (Voor) Inschrijven kan via de site: www.try-nordicwalking.com of telefonische aanmelding (015) 2573866.

Meer berichten