Luscuere maakte zijn eerste treffer van het seizoen, helaas leverde dit geen punten op.

Oliveo verliest van Graaf Willem VAC 2

Sport 124 keer gelezen

Pijnacker - In de laatste wedstrijd voor de winterstop werd Oliveo een halt toegeroepen. Na de opmars via acht wedstrijden op rij zonder nederlaag moest Oliveo zondag weer eens stof happen.

Graaf Willem VAC 2 uit Wassenaar was zeer efficiënt en sleepte een overwinning uit het vuur. Oliveo kon zichzelf alleen verwijten dat het Pijnackerse veldoverwicht niet in doelpunten werd uitgedrukt.
Net als vorige week tegen SEP was Oliveo namelijk de bovenliggende partij. Dit overwicht werd na ongeveer 25 minuten spelen ook bevestigd met een voorsprong. Guy Luscuere gaf een scherpe voorzet en zag tot zijn grote verbazing de bal in het doel verdwijnen. 0-1 voor de Pijnackerse equipe dus.

Graaf Willem VAC had hier tot dan toe niets tegenover gesteld. Toch stond het ‘plots’ 2-1 voor de gastheer. Eerst werd een vrije trap panklaar op het voorhoofd van een Wassenaarse kopspecialist gelegd. Even later belandde een van richting veranderde voorzet pardoes voor de voeten van een aanvaller van de Hagenaren. Buitenspel of niet, de 2-1 was een voldongen feit nadat hij de bal in de hoek plaatste.

Oliveo trachtte de schade in de tweede helft te repareren maar het ontbrak aan daadkracht voorin en enig fortuin. De grootste kansen waren nog voor Robbert Brouwer en Wesley Voois. Brouwer schoot van dichtbij in het zijnet en Voois plaatste de bal net te hoog om überhaupt net te vinden. Met 70% balbezit, goed veldspel en te weinig goals sta je alsnog met lege handen, zo was de harde en teleurstellende conclusie na de wedstrijd. Oliveo kreeg zondag een masterclass in efficiëntie.

Na de winterstop kan Oliveo de tweede plek heroveren. Met wedstrijden tegen koploper Laakkwartier en gedeeld nummer drie Full Speed is de hervatting in 2015 er één om naar uit te kijken.