Paanakker ontwijkt een tackle, later in de wedstrijd maakt hij de mooiste treffer van de dag.

Oliveo wint van Dick Jol's Hoekpolder

Sport 78 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen zondag won Oliveo van Hoekpolder uit Den Haag, waar trainer Dick Jol (oud-topscheidsrechter) sinds kort de scepter zwaait. Na een lastige en saaie eerste helft waarin de blauw-witten niet verder kwamen dan een 1-1 tussenstand, was de tweede helft een stuk leuker om te aanschouwen.

In het tweede bedrijf werden er namelijk vijf goals gemaakt door de Pijnackenaren. Oliveo's vaste videoreporter David Dilling was aanwezig om verslag te leggen van de wedstrijd. Jeffrey Paanakker, Tim Bijnsdorp en Niels Bentvelzen scoorden allen tweemaal en ook de spits van Hoekpolder maakte een goal zodat er een 6-1 eindstand op het scorebord stond na negentig minuten. Vooral de tweede van Jeffrey Paanakker was van grote schoonheid en het herhalen waard (zie video). Door de overwinning stijgt de Pijnackerse ploeg naar de vierde plaats op de ranglijst in de 3e klasse C.